Rapport från sjukstugan

Ni vet när man får såndär ångest över att man har en splitterny blogg som bara står och trampar vatten medan man som inläggsförfattare snörvlar, hostar och inte har något spännande att komma med? Att skriva ”idag fick jag ställa in mitt intervallpass pga förkylning” kanske passar hemma i twitterfeeden men inte här inte! Och sedan rullar dagarna på…

Men idag kan jag glatt och energifyllt rapportera att det första intervallpasset på schemat (bortsett från det som utgick) är avklarat. 4×35 sekunder i backe. MAX. Springa så hjärtat hoppar ur bröstkorgen, alltså. Me lajki!
Sambons helt underbara Garmin Forerunner 305 användes som ultimat intervallkontrollerare. Räknande ner när det var 5 sekunder kvar tills jag skulle flyga uppför backen under Johanneshovsbron, Skansbron och Skanstullsbron för att sedan klart och tydligt berätta för mig när mina 3 minuter vila skulle påbörjas.

Och som jag sprang sen! Och så roligt det var! Blodsmaken sitter kvar timmar efteråt.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

6 Responses to Rapport från sjukstugan

 1. Marieh says:

  Vad kul med backintervaller! Jag ska faktiskt ut och köra det i morgon. Ser fram emot det. =)

 2. Ingmarie says:

  Då körd vi backe båda två i dag! 🙂 Skönt att du blivit frisk igen. 🙂

 3. Härligt, bra jobbat!

  Honolulu, ett av mina drömmars resmål! Hur kom du på att du skulle dit och springa marathon? Måste vara svinigt dyr resa, vad går den på? Jag menar det kostar väl runt 20 papp för en marathonresa till NY.

  Önskar dig all lycka när du är där, och i träningen på vägen. Du får berätta om månskenet när du kommer hem! (Du har väl sett ciderhusreglerna)

  Återigen, trevlig helg!

 4. Malin I Form says:

  Vad skönt, och vilken härlig blogg! Kommer lätt att följa 🙂

 5. lina says:

  Intervaller är grymma!! 🙂

  Ska bli kul och följa din resa mot marathon!

 6. Annapanna says:

  Gud jag blir helt svettig av att läsa det här… Hua! Ha ha…

  Vilken energi du har! Can you give me some?
  Gud, så lat jag är. Det är skrämmande. Försöker iaf äta hyffsat bra, men vågen bara tickar på, uppåt alltså. Fuck!

  Ha en fin helg sunshine!

  KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *