förhatliga fyrahundra

Jag tränar annat också! Inte bara intervaller. Men nattinlägget jag nu komponerar handlar återigen om intervaller, denna gången 3x 400 m med 3 minuters vila mellan.
Jag gillar inte, och har aldrig gillat 400 och 800 meter. Jag vet inte hur jag skall hushålla med resurserna och bränner allt i början.
Första intervallen kändes fräsch och jag skämdes faktiskt över att jag itne tagit i mer.
Så då tog jag och gjorde det på intervall två. De första 200 meterna. Sen dog jag. Garmin Forerunner 305 var inte min bästa polare idag – den tappade ideligen kontakten med satelliten så jag fick springa olika långt vare intervall.
Intervall numero 3 var ett blietzkrieg sällan skådat.

Lugn nedjogg och flera timmar senare sitter jag fortfarande i samma äckliga svettiga träningskläder men kan absolut inte slita mig från datorn.

Har haft tajt mellan passen en tid för att se hur kroppen svarar på det. Känns ok, det har tagit emot men jag har samtidigt stigit ur min bekvämlighetszon och känt att det har varit ok. Nu dröjer det några extra dagar tills distanspasset och ATT det känns skönt!

Funderar på att köpa nya skor snart så jag hinner springa in dem tills Lidingö Ultra. Kanske borde ge mig iväg till Runners Store nästa vecka. De nya adidasmodellerna lockar…


This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

8 Responses to förhatliga fyrahundra

 1. sanna says:

  400hundringar är så nedrans jobbiga, men ack så bra 🙂 Jag väntar med spänning på när du ska ta och reda ut Actic för mig! 🙂

 2. Maria says:

  Åh jag längtar så efter att träna!! Har varit sjuk i snart en vecka och det bara kryper i mig att få ut och springa eller göra ett riktigt mördarpass på gymmet… Snart så..

 3. J. says:

  Så det är HÄR du håller hus! Fattade ju inte att du övergav den förra bloggen. Aja. Nu har jag mycket att ta ikapp! 😉

 4. Helena says:

  Älskade hatade intervaller…för 1,5 vecka sen körde jag 4×800 (1 min vila), 4×400 (45 sek vila) och 6×200 (30 sek vila)…hej död!
  Bra jobbat!

 5. Sandra says:

  Klart jag vill ha tips! Jag vill gärna gå ner i vikt men samtidigt bygga muskler, går det? Jag tränar ungefär 4-5 gånger i veckan just nu och då är det blandat, spinning, promenader, jogg och styrka. Hur borde ett bra schema se ut? 🙂 Tack för att du vill hjälpa mig 🙂

 6. ida larsson says:

  Hej fina du! Jag saknar dina inlägg! Antar att du har mycket i görningen o så. Hoppas du mår bra o inget har hänt dig! Kramis

 7. Maria says:

  Hellou!!
  Såg på din twitter att du kanske skulle till P&L, jag flyttar i samma veva men jag antar att jag kommit in i nya lägenheten då och då har plats över i lägenheten i alla fall.. =)

 8. Annapanna says:

  Hörredu fröken! Du kan inte vara försvinna på detta vis! JÖ! ; )

  Hur går det för dig med allt pluggande? Blir lite nyfiken…

  Kram om däj från mäj och ha det bäst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *