Nedräkning

1 DAG 15 TIMMAR 45 MINUTER 

Så lång tid är det kvar i skrivande stund. Alla runt omkring mig frågar

”Hur känns det?” ”Är du nervös?” och ”Vad siktar du på?”

Och jag går runt och bara ler. Hur det känns? Det känns så genuint bra. Inför denna maran känner jag mig lugn, peppad, glad och stark. Och det med bara 60 dagar träning i benen. Det ska verkligen bli roligt att springa. Om jag är nervös? Nja. Nej. Jo.. jag har fjärilar i magen, måste jag säga. Men det är en positiv nervositet. Som kvällen innan man skulle ta studenten, ungefär. Förväntansfull kanske skulle vara ett mer korrekt ordval. Jag siktar på att ha en fin dag och en fin löpupplevelse. Jag är så innerligt tacksam för att de jag älskar mest tar sig man ur huse för att både heja på mig under loppet och sen även fira med mig på Tiki Room kvällen.

Det jag ser fram emot mest? 1. Att få medaljen runt halsen. 2. Hotellfrukosten! Det blir hotellvistelse fredag till måndag, och att få vältra sig i en stor säng med mjuka lakan känns som en ofattbar lyx. 3. Att få träffa mina älskade. 4. Bada badkar. Länge. Och med ett glas vin på badkarskanten.

Väskan är packad. Kläder framlagda. Playlisten klar. iPoden laddad. Fötterna filade. Nu är det bara ett startskott som fattas.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

5 Responses to Nedräkning

 1. Maratonmorsan says:

  Låter som du kommer att få en fin tur på lördag och en härlig helg på det!! Ska spana efter dig i spåret! Lycka till och tack för dina tips och pepp! Heja!

  • fine says:

   Lycka till själv kära J, jag hoppas att vi kommer ses. Jag bär neonrosa (vi snackar självlysande!) tshirt och vit keps. Jag syns! 😉

 2. Lisa says:

  Nu har jag visserligen sett lite på instagram, men du får ju uppdatera om hela eventet! Jag vill bli peppad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *