ZEM skor

Marknaden för barfotaskor bara växer och växer. Förra året slog Vibrams ner som en bomb bland löpare och folk som såg hobbitskorna på mina fötter för första gången fick sig ofta ett gott skratt. Men den som skrattar bäst skrattar sist. Mitt FTA ligament som sitter på utsidan av foten och förhindrar supination har varit skadedrabbat så många gånger sedan jag spelade innebandy men med vibramsen har jag stärkt det så att jag idag inte känner av någon instabilitet alls!

Har ikväll suttit och läst om andra märken på barfotaskor och det är inte utan att jag smilar lite för mig själv när jag kollar på ZEM skorna. Nu ska vi progressera från hobbit till ninjor! Tillverkarna säger att ZEM skorna har designats speciellt för att ta hand om barfota och minimalistlöparnas behov. Dess revolutionerande struktur och design ger dig som löpare fördelarna som du letat efter i en minimalistsko.

This entry was posted in Utrustning. Bookmark the permalink.

4 Responses to ZEM skor

 1. ..:Sarah:.. says:

  jag vill föööölja med !!

 2. Dessi says:

  Haha! Som att springa runt i strumpor. Nu blir jag sugen på att testa.

  Har du kikat på inov-8’s alltså? 🙂 Jag tycker mycket om mina blå, men jag promenerar mer i dem än springer. De är väldigt skönt och jag skulle säkert kunna gå många mil i sträck utan att få varken skavsår eller blåsor 🙂 Föredrar ändå mina FiveFingers för löpning men det är kanske mest för att jag vant mig vid zero heel-toe drop (ord på svenska?) och så tunn sula + att jag kan spreta med tårna 🙂

 3. Annapanna says:

  *fniss* Ser ju sjukt fjönigt ut! Men men kanske bra, vad vet jag, fröken hata och springa! 😉

  Själv tänke jag köpa mig ett par easytone och få en sjuhelvetes grym röv av att promenera, ha!

  Puss i panna på dig du sköna energi knippe!

 4. Katten says:

  jag bara undrar när jag ser såna skor – hur går det att springa på grus? Aj liksom..men de kanske är jättesköna?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *