Galenskap eller genidrag, vi får se. Till Schweiz bär det av!

Nytt år, nya galenskaper. Bort från asfalten, in i skogen. Och nu även uppför berg! Trail har verkligen blivit min favoritsysselsättning. Under våren kommer jag en gång i veckan träna trail i grupp ute i Skatås. Det är en åtta träningstillfällen som avslutas med Salomon Trail Tour Skatås. Minnet av det fantastiska STT loppet jag sprang i Kåsjön i september gjorde att jag nappade direkt….

Ja… det utkastet här legat här och samlat damm sen januari. Nu är ett av mina tre mål avklarade: Kullamannen gick av stapeln i lördags. Bland det jobbigaste lopp jag någonsin sprungit och det står klart att jag kommer att behöva skala av siffrorna på vågen än mer om jag ska kunna genomföra mina andra lopp på ett värdigt sätt. Men Kullamannen var precis lika roligt som jag hade tänkt mig och jag hade klara fördelar av att kunna terrängen sedan ett decennium tillbaka. Jag kommer alldeles säkert att springa nästa år!

Såhär kan man sammanfatta Kullamannen 2013:

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

2 Responses to Galenskap eller genidrag, vi får se. Till Schweiz bär det av!

  1. Lena says:

    Men alltså, du är så jäkla grym!!!

  2. Sara says:

    Det ser ut som om du hade kul! Och det gick riktigt fort i nedförsbacken början av filmen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *