Dagen efter dagen innan.

Kroppen är bra fantastisk. Efter nästan 3 mil löpning och en natt som spenderades på golvet med täcke och kudde (min rygg går bokstavligt talat sönder av bäddsoffan och på min naprapats order sover jag på golvet när det blir för illa) kunde jag vakna med nyladdade batterier och en kropp som kändes mer rörlig än på länge.

Idag blir det en lång genomgång av kroppen, det ska stretchas och töjas för att kunna vara pigg på Parloppet som jag och min underbara vän Monika ska springa imorgon. Man springer alltså samma sträcka samtidigt, men åt varsitt håll så man möts ute på banan. Senaste gången jag sprang var 2009, då med mitt ex och jag satte PB! Därför är det ju mycket som står på spel (nej, det är det inte men tävlingsandan i mig vill att jag ska tro det). En annan del av mig ser mest fram emot picknicken i gräset efteråt!

This entry was posted in Lopp 2012. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *