När det vänder

När den här dagen kodades satte någon in koden ”< melankoli >” någonstans i min källkod. En dag som haft som en våt mössa på sig, lite neddragen så att man inte riktigt ser klart. Men så har jag sådan enorm tur, att jag har en vän som är helt fe-no-me-nal på att skärskåda ens gnällande och få en att tänka om. Så nu sitter jag här med världens myskväll väntandes. Lång skön dusch, inpackning i håret, skrubba kroppen, smörja in, och sen, sen väntar kvalitetshäng.

Jag vet att det vänder, jag vet det så väl. Men där, i dimman av otillräcklighet och frustration är det lätt att hamna i samma gamla tankespår. Tur att man då har vänner som kan rycka en tillbaka till verkligheten. Som faktiskt, om man tänker väldigt hårt, är ganska awesome.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *