Upp som en sol

På ett sätt kan jag känna mig tacksam över att denna obarmhärtiga förkylning valde att slå till efter maran. Men situatiuonen är fortfarande ohållbar: precis när jag trätt in i veckan då träningen äntligen skulle komma igång igen. Fortsättningsvis är jag även tacksam över att jag får chans att läka lite efter min galna löpning i måndags då jag lät kroppen pinna på i 5:50 tempo, när Andreas klart och tydligt skrivit jogg (som för mig går i typ 7 min tempo). Efter det har jag ont i hälsena och knäveck. Illavarslande ont!

I ett försök att utplåna alla bakterier har jag idag inhandlat diverse högoktanig medicin för +500 SEK. Jag har satsat mina pengar på greyhoundsen Esberitox, Kattklo och Kan Jang. I alternativ medicinväg finner vi en överdosering av Twitter och Whats App.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

One Response to Upp som en sol

  1. Du har fått en liten award av mig…. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *