Där det började – Tokyo 2009

Mitt i den rådande situationen i Tokyo tänker jag tillbaka på resan för två år sedan då allt började. Då jag förstod att jag också ville bli en löpare, och inte vilken sorts löpare som helst. Jag ville bli marathonlöpare. Det var en fantastisk resa på många andra sett, Japan är ett land som jag vet kommer resa sig och fortsätta på sitt säregna sätt. Många reagerar på att det utåt sett inte verkar som att detta har påverkat japanerna i den utbredning andra finner normalt, men nära vänner i Tokyo berättar att människorna både är skärrade och skrämda. Jag skickar alla mina varmaste tankar till en plats på jorden jag håller så kär.This entry was posted in Läsvärt. Bookmark the permalink.

One Response to Där det började – Tokyo 2009

  1. Maria says:

    Jag älskar bilden längst ner, så mycket glädje!!

    Jag blir lite sugen på att satsa på att någon gång springa ett marathon. I september springer jag i alla fall Lidingöloppet (tjejloppet). Blir första etappen av Tjejklassikern!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *