Motivation inför lopp och bra barfotaövningar

Nyss hemkommen från en tre timmars powerwalk med hunden. I eftermiddag blir det antingen fartlek eller kortdistans, det beror lite på vad jag känner för. Egentligen känner jag inte för något alls. Jag lider av en motivationssvacka, min premiärmara om 9 dagar lockar inte. Jag är varken nervös, taggad, förväntansfull eller löphungrig.
Och jag vet inte hur jag ska ta mig ur svackan. Jag försöker att inte stressa, utan att bara acceptera läget och låta kroppen ta sig tid att komma igen. Men det känns frustrerande!
Längtar efter andra träningsformer. Jag har knappt klättrat någonting sen jag började löpträna, det saknar jag enormt mycket. Jag tror bestämt att efter loppet ska min kropp få gå tillbaka till lite träningsformer den sysslade med innan löpning blev en så stor del. Klättring, spinning, kampsport och aerobics. Jag måste få tillbaka suget ordentligt innan jag tar sats mot nästa år som kommer bli fyllt med tävlingar! 1 halvmara, 2 helmaror (varav en i fjällen) och ett fjällöparläger.

Läste i Runner’s Worlds senaste nyhetmejl om bra barfotaövningar, ser riktigt bra ut. Starkare fötter = mindre skaderisk.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *