Äntligen en Vibrammodell för mig med höga vrister

Jag tror jag är lite kär. I en butik. Många kan gå rundor inne på förslagsvis NK i timmar. Jag kan spendera en halv dag inne på Addnature. Titta på ny klätterutrustning, kolla lite i kartor och lägga upp nästa års vandring i fantasin. Testa lite ryggsäckar och tjöta med personalen.

När jag inte kan komma till deras närmaste fysiska butik, då fönstershoppar jag på deras hemsida istället. Och idag blev jag så glad, så glad så! För jag upptäckte att Vibram FF har kommit ut med en heltäckande modell för oss med höga vrister. Jag kan inte ha trä på modellen pga just höga vrister, men Komodosport LS har snabbsnörning. Innan har jag fått nöja mig med deras öppna modell sprint som jag både klättrat och sprungit i, men den blir ju lätt lite kall.

Och den här Komodosport LS varianten var ju inte direkt ful heller. Riktig grodmanstyle, iLike!

Till en kostnad av 1495 kronor blir den min (din?) här

This entry was posted in Utrustning. Bookmark the permalink.

3 Responses to Äntligen en Vibrammodell för mig med höga vrister

  1. Ante says:

    Är också lite kär i Addnature. Grymt bra butik.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *