Nattlig inspiration

Jag har aldrig varit en nattmänniska. Vid enstaka tillfällen kan jag dock komma på mig själv med att sitta uppe till småtimmarna, i skenet från datorn och se på inspirationsfilmer och läsa inspirerande citat. Jag älskar citat och små tankepåminnelser.
Det känns som att inatt kan komma att bli en sådan natt. Brasan sprakar trivsamt, sippar på mitt isvatten (gick över från vin med morgonlöpningen i morgon i åtanke) och bra musik är igång. Ikväll är det David Gray som sjunger för mig. Har enormt bra minnen till hans musik och kommer i helt rätt stämning.

En påminnelse vad det finns att tro på. Jag älskar ”I believe no decisions should ever be made while running uphill”.

En gång började jag gråta långt ute i skogen när jag körde intervaller. Jag ville bara kräkas och just då ropade Eric Tomas på mig
”Don’t try to quit! You are already in pain, you are already hurt – get a reward from it!”
Jag hade fram till den punkten aldrig vänt motgång till energi på ett snabbare sätt. Ni kan dra fram klippet till 2:45 – då börjar det komma igång på riktigt (Denna finns även som mp3)


När Stallone börjar messa kommande citat, då fylls jag med så mycket energi att jag känner att jag skulle kunna klara av precis vad som helst.

”It aint how hard you can get hit. It’s about how hard you can get hit, and keep moving forward, how much you can take and keep moving forward. Thats how winning is done! Now if you know what you’re worth, now go out and get what you’re worth! But you gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers, saying you aint what you wanna be because of him or her or anybody! Cowards do that and THAT AINT YOU! YOU’RE BETTER THAN THAT!”

Ikväll har jag låtit er ta del av det som inspirerar mig mest. Inte skrivit så mycket om hur löpningen går, men jag kan avslöja att ett lugn fallit över denna maratonlöperska. Ska mest bli roligt att ta sig runt den där banan, fira att det är 100 år sedan vi hade OS och få en fin medalj om allt vill sig rätt. Och det hoppas vi ju!

This entry was posted in Inspiration. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *