Födelsedagsjogg och löpskolning med Andreas Falk

I tio års tid har denna dag betytt sång, paket och frukost på sängen. Från att jag gick i gymnasiet och bodde på internat till att jag vaknade upp i East Village, NYC förra året. I år tar den traditionen slut, och som den anhängare av traditionsfetisch jag är väljer jag att i år skapa en ny: födelsedagslöpning.


Denna underbara morgon. N:a Hammarbyhamnen badade i morgonljus.

Och födelsedagsbarnet själv visade sig från sin glada sida.

Underbart!

Igår träffade jag min tränare Andreas på Östermalms IP för lite löpskolning. Han filmade bl.a mitt löpsteg och vi kunde konstatera att jag faktiskt har bra steg och rak höft. Egoboosten i det hörrni, gick inte av för hackor.
Sen gjorde vi några övningar som går ut just på att få fram höften. Vi gick även igenom uppför och nedförslöpning. Otroligt givande 60 minuter, blev även överöst av ny inspiration, pepp och jävlar anamma. Det är nämligen så han funkar, Andreas. Eldar på, stöttar, tröstar. Sen i mars har han fått mig att flytta mina gränser och jag fortsätter att pusha mig själv.
Idag är det exakt 4 veckor kvar till Växjö Maraton.

Östermalms IP
Andreas tittar noga på mitt löpsteg som han filmat med sin iPhone.

Och här har vi mig, filmerna lämnar lite kvar att önska av kvalitén, men håll till godo.

Ha en underbar lördag och stort lycka till alla ni som skall springa Stockholm Halvmarathon!

This entry was posted in Inspiration, Löpträning. Bookmark the permalink.

One Response to Födelsedagsjogg och löpskolning med Andreas Falk

  1. Sam says:

    Bra löpsteg! 😉

    Och grattis på födelsedagen! Igen. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *