Löparläger i Edsåsdalen 1-4/9

Hej all….Hej, du enstaka läsare där ute som fortfarande har kvar min ”extremseriösa löparblogg med totalfokus träning, träning och ännu mer träning” i din RSSfeed.

Jag har visst sprungit. En hel sommar har jag toksprungit. Jag har bara inte bloggat om det. Av anledningar redovisade i tidigare inlägg har sommaren bestått till största del av att läka. Och springa. Spurta. Flåsa. Svettas. Och springa lite till. Förberedelsetiden inför premiärmaran kortades ju ned med ca 2 månader, vilket låg/ligger mig i fatet.

I mitten av augusti blev jag väldigt oväntat övertalad av en twittervän att följa med på ett löparläger i Edsåsdalen utanför Åre. Utan att egentligen tänka efter (har slutat med det och istället börjat göra spontana, roliga saker som faller mig in) anmälde mig.
Utan egentlig förberedelse för löpning i fjällterräng satte jag mig förra onsdagen och bilade upp med bl.a MaratonPetra till Åre där vi tog in på ett sött, men lite speciellt B&B. Petra, du vet vad jag menar…

Dagen efter körde vi till Edsåsdalen och Köja Fjällhotell. Resten är bara ett töcken. Myrar, fjäll, utsikt, harmoni i kropp och själ och kanontrevligt umgänge. Jag slutar skriva och ger er filmen jag gjorde istället. (Kompisar, glöm inte att ändra upplösningen till 720p)

This entry was posted in Annan träning, Inspiration, Löpträning. Bookmark the permalink.

2 Responses to Löparläger i Edsåsdalen 1-4/9

  1. Mattias says:

    Hörrö, jag vill be att få meddela att du fortfarande har ett tresiffrigt antal besökare varje månad. 🙂

  2. Petra says:

    Hehe…speciellt B&B var bara förnamnet 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *